6 Ekim 2012 Cumartesi

karpuzdan dondurma

ispanyol bir site sahibinden görüp alıntı yaptığım için çeviri internetten bu kadar oldu.gene de az çok bilgi verdi diye düşünüp paylaşmak istedim...
Malzemeler 

2 ½ su bardağı karpuz doğranmış 
2 ons taze limon suyu 
1 oz nane şurubu 
8 oz ışık rom 
14 oz Soda 

 Hazırlık 
onlar suyu haline kadar Sıra bir gıda işlemci veya blender ve süreç içinde karpuz parçaları Karpuz (biraz etli olacak). 
karpuz suyu, limon suyu, nane şurubu ve bir çalkalayıcı rom birleştirin ve iyice çalkalayın. 
Yukarıdaki karışım yolu 3/4 'e kadar popsicle kalıp doldurun, add up kalıp soda doldurmak ve birleştirmek için karıştırın. 
karışımı dik bir sopa tutmak için yeterli katılaşmaya başlayıncaya kadar 2 saat veya dondurun. Gecede popsicle sopa ve freezar yerleştirin. 

 nane şurubu 

1/2 su bardağı su 1/2 su bardağı şeker 1 su bardağı nane yaprakları Tarifi:ateşte bir tencerede şekeri ve suyu koyun kadar şeker feshetti. Nane, oda sıcaklığında ve yer soğumaya ligeramente.Dejar karışım 20 dakika için karıştırın durmak için karışım bırakır izin verir. Yaprakları süzün ve atın. 


Malzemeler 
1 fincan kavun hamuru 1/3 fincan salatalık hamuru 1 çorba kaşığı üçlü sek 1 yemek kaşığı taze limon suyu 1 çorba kaşığı nane şurubu 3 sprigs nane 

Hazırlanışı 
Yeri her şeye kadar bir gıda işlemci veya blender ve süreç içinde kavun hamuru ve salatalık püresi olduğunu. her şeyi iyi karıştırmak için kalan tüm malzemeyi ve süreç 20-30 saniye ekleyin. . Popsicle kalıpları içine karışımı dökün Freeze 2 saat veya karışım popsicle sopa takın ve geceleme dondurucuya bırakın, dik sopa tutmak için yeterli katılaşmaya başlayıncaya kadar. Sıcak suda daldırma 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder