20 Aralık 2010 Pazartesi

but-kanat haşlama


malzeme
8-10 adet tavuk but ve kanat
3 adet patates
2 adet defne yaprağı
1 kaşik un
tuz,tane karabiber
1 kaşik margarin margarini unla kavurup karıştırarak azar azar sıcak su ekleyin,but ve kanatları ilave edip kaynayınca patatesleri ekleyin.karabiber ve defne yapraklarıni da katip kisik ateşte pışirin,pışmeye yakın tuzunu ayarlayın... afiyet olsun....

9 yorum:

  1. Canım istedi şimdi,ellerine sağlık hafif güzel bir lezzet.

    YanıtlaSil
  2. Iyi aksamlar Mor meneksem... Bayilirim bu cicege gercekten... ELlerine saglik, tam bu havlar icin yemegin.. Afiyetler olsun... Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  3. olsa yerdim canımn eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. canım ben bu lezzeti ilk görümcemde yedim bi ay evvel.şahane.yapımını sordum.çooook basit dedi.eve gelince yaptım.evet şahane bi lezzet ve çok basit.
    ellerine sağlık tıpkı ablam gibi yapmışsın:))

    YanıtlaSil
  5. ellerine saglik canim.. et sevmeyenler icin güzel bir alternativ..sicacik sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  6. kurtarıcı nefis bir yemek..
    eline sağlık..

    YanıtlaSil
  7. Menekşem blogumda sana bir ödülüm var

    YanıtlaSil
  8. Ben bagetle yapıyorum ama kanatta iyi fikir ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil